Гушнал дъщеричката си Сиана, Георги Братоев даде интервю след двубоя България -

...
Гушнал дъщеричката си Сиана, Георги Братоев даде интервю след двубоя България -
Коментари Харесай

Георги Братоев: Това със сигурност е последният ми турнир

Гушнал дъщеричката си Сиана, Георги Братоев даде изявление след дуела България - Хърватия и преди последната среща от груповата фаза на Евроволей 2023 срещу европейските вицешампиони от Словения. 35-годишният разпределител направи доста действителен разбор на обстановката след миналите четири мача (2 победи и 2 загуби) пред цялостните трибуни в Двореца на културата и спорта във Варна. А в това време разгласи, че едно е несъмнено за петата борба - че тимът ще се раздаде за бългорските почитатели. В изявлението се включи и дребната Сиана, която прошепваше нещо скрито на тати. Оказа се за идния ни противник.

  " Отборът на Хърватия игра порядъчен волейбол, само че на доктрина разликата в класите за мен персонално е огромна - ние сме тим с положителни волейболисти, само че това би трябвало да се показва на терена. Обаче ние не успяхме. Чисто волейболните неща би трябвало да се проучват, само че най-добре това може да го каже треньорът. За мен пред такава аудитория може би би трябвало да сме по-емоционални, да се радваме, да вършим по този начин, че тяхната поддръжка работи, да въздейства позитивно. В този случай не се получи. Имаме извънредно значим мач против Словения, тъй че гледаме напред. Със сигурност във вторник ще видите тим, който се раздава 100 % и ще търси наложителна победа, тъй като това все още е единственият сигурен метод да излезем от групата ", стартира Георги Братоев.

  " На първо четене съгласно мен нашата група не изглеждаше извънредно мощна, не изглеждаше като групата на гибелта, както обичат да споделят експертите. Но пък волейболът, който демонстрираха тимовете тук, във Варна, е извънредно равносилен. С изключение на тима на Словения, който единствен няма загуба и се откроява от всички останали ", продължи той.

" Надявам се да създадем добър мач, тъй като поддръжката, която получаваме от почитателите във Варна, е феноменална. Повече от три години нямах опция да изпитам това наслаждение. Мога единствено да благодаря на хората и да им смъква шапка. За мен сигурно това е последният шампионат с националния тим, тъй че тази страст с почитателите ще остане в паметта ми вечно. Всички години в националния тим, всички мачове, изиграни тук, във Варна, или където и да е пред родната аудитория, са невероятни ", сподели с откровена признателност към публиката Георги Братоев.

На въпрос какво му е прошепвала дъщеричката му по време на изявлението, отговори с усмивка: " Каза, че Словение сме ги гледали. Надяваме се да ги бием. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР